Multilux ønsker god jul

Publisert 23. desember 2014


Vi i Multilux tar juleferie nå. Mandag 5. januar gjør vi unna varetellingen, og kontorene holder dermed stengt frem til tirsdag 6. januar.

Men først vil vi benytte anledningen til å takke kunder og samarbeidspartnere for året som er gått. 2014 ble et godt år for Multilux, med fortsatt vekst og verdiskapning. Vi håper på et like bra 2015, og avslutter med et par bilder tatt her i Bø 22. desember, da flotte perlemorskyer farget himmelen over Goblet-armaturene ved Bø kirke.

Vi ønsker alle en riktig god jul og et godt nytt år!
Multilux på Gaselle-listen 2014

Publisert 18. desember 2014


Vi er stolte av å være på Gaselle-listen for fjerde gang, etter sterk vekst de siste årene. Vi er nå 15 ansatte, etter å ha utvidet staben med 3 personer i år. Gaselle-listen utarbeides av Bisnode Credit as i samarbeid med Dagens Næringsliv, basert på kriterier som omsetningsvekst, godkjente regnskaper og positivt samlet driftsresultat. Du kan lese mer om Gaselle-bedriftene her (link til Dagens Næringslivs Gaselle-sider).


Multilux inviterer til seminar

Publisert 25. november 2014


Multilux inviterer til seminar med tema "LED i vei- og tunnelbelysning" den 27. januar 2015, arrangementet går av stabelen i våre lokaler ved Karihaugveien 89 i Oslo. Utviklingen innen LED-belysning går fremover i raskt tempo, og utskifting av eldre belysningsløsninger skjer over hele Norge. Vi har tidligere arrangert flere populære seminar i både Oslo og Bergen, denne gangen har vi plass til ca 70 deltakere, så vær tidlig ute med påmelding. Fullt program med påmeldingsinfo finner du her (pdf).


Multilux søker distriktssjef

Publisert 6. november 2014


Vi ønsker å vokse videre og styrke vår representasjon på Vestlandet, og søker derfor distriktssjef for Vest-Norge. De viktigste arbeidsoppgavene vil være salg og markedsføring av Multilux produkter mot offentlige etater, konsulenter, e-verk, el-entreprenører og eiendomsbesittere i Rogaland, Hordaland og Sogn og Fjordane. Stillingen vil være basert på hjemmekontor eller kontorfellesskap, og innebærer kundebesøk, oppfølging av prosjekter, markedsføringsaktiviteter ved messer o.l.

Vi ser etter en serviceinnstilt person med noe data- og IT-kompetanse, og har hun eller han kjennskap til belysningsfaget et det en fordel. Vi kan tilby interessante arbeidsoppgaver i et hyggelig og godt faglig miljø, konkurransedyktige lønnsbetingelser, pensjon- og forsikringsordning m.m.

Søknad sendes på e-post til post@multilux.no, evt. Multilux as, Sandavegen 19, 3802 Bø i Telemark. Spørsmål vedr. stillingen rettes til salgssjef Rune Staavi på tlf 901 18 191, eller daglig leder Rolf Steinsland på tlf 35 06 13 02. Søknader evalueres fortløpende. Full stillingsannonse finner du her (pdf).


Regionfinalist i EY Entrepreneur Of The Year 2014

Publisert 31. oktober 2014


Torsdag 23. oktober gikk regionsfinalen i EY Entrepreneur Of The Year 2014 av stabelen i Kilden Kulturhus, Kristiansand. Daglig leder i Multilux, Rolf Steinsland, var nominert og regionfinalist i programmet arrangert av Ernst & Young. EY Entrepreneur Of The Year kårer hvert år Norges fremste vekstskaper. Programmet arrangeres i mer enn 60 land, og er med det verdens største vekstskaperprogram.

EY Entrepreneur Of The Year fokuserer på enkeltpersoner i vekstselskapene. For å bli kåret til vinner må man ha entreprenørånd, evne til å tenke nytt, ha internasjonale mål samt personlig integritet og påvirkningskraft. Videre må vedkommende ha eierinteresser og inneha en ledende stilling i et selskap som kan vise til gode økonomiske resultater og vesentlig vekst i omsetning og arbeidsplasser.

Regionale kåringer fant sted i oktober, og vinnerne gikk videre til finalen, som arrangeres i slutten av november. Steinsland nådde ikke dit, men vi i Multilux er stolte av nominasjonen. Under finner du bilder fra finalearrangementet for region sør i Kristiansand.

Foto: Bård Gudim.
Tennskap korrosjonstestet

Publisert 27. oktober 2014


Multilux har i lengre tid levert egenutviklede tennskap for gatelys til det norske markedet, og skapene har på kort tid blitt svært populære. MU-serien utvikles og forbedres kontinuerlig for å møte krav til motstandsdyktighet overfor ytre påvirkning av ulik art. Vi leverer tre modeller som standard, og nå har et MU2 skap vært gjennom en test i salttåkekammer hos Nemko. Det ble ikke funnet tegn til korrosjon på skapets metalldeler etter testen, og MU-seriens korrosjonsbeskyttelse er dermed funnet å være i samsvar med kravene i standard NEK IEC 60068-2-11, Utg. 7.0 (2008). Du kan lese mer om MU-serien av tennskap her (pdf).


AEC vinner storkontrakt med Torino

Publisert 8. oktober 2014


AEC Illuminazione har gjort det igjen. I likhet med Milano har også Torino valgt Italo-serien for å modernisere byens belysning. AEC har vunnet en kontrakt om leveranse av 45000 LED-armaturer til byens store moderniseringsprosjekt, nok et bevis på Italo-seriens kvaliteter og fordeler. Torino får et eksepsjonelt LED-armatur med moderne design, og belysning tilpasset den Smart City-kandidaten byen er. Les mer på AECs hjemmesider her.

Foto: Hpnx9420, modifisert og publisert under CCBY3.0 lisens.


LED-lys i småtbåthavn ved Tønsberg

Publisert 24. september 2014


På forsommeren fikk Nordre Nes Småbåthavn ved Tønsberg installert LED-belysning. Multilux har levert 16 stk Italo 1 aramturer fra AEC Illuminazione. 13 av disse har 4 LED-moduler med STW-optikk, mens resten har 3 moduler og SV-optikk. For å hindre tilgrising fra det lokale fuglelivet, er det også påmontert fuglepigger. Anlegget har blitt meget flott, og nå når høstmørket senker seg for alvor kommer belysningen til sin rett.
Lyskasterinnstilling ved Gjesdal Idrettspark

Publisert 17. september 2014


Gjesdal Idrettspark ligger ved Ålgård i Rogaland, og er Gjesdal kommunes største idrettsanlegg. Her er flere fotballbaner, og en friidrettsbane er under oppføring. Multilux har levert belysning til den største fotballbanen, det er en kunstgressbane med 500 lux belysning. Lysanlegget består pr i dag av 4 stk GL620 nedsenkbare master på 30 m høyde, med 12 stk Challenger 3 lyskastere i hver mast. Master og el-anlegg er imidlertid dimensjonert for utvidelse til 800 lux.

Lysanlegget på fotballbanen ble prosjektert av Lyse Elnett, med entreprenørarbeid fra Lyse Infra i samarbeid med det Sandnes-baserte firmaet Lysfix. Anleggsleder Morten Hanstad i Lyse Infra er svært positiv til leveransen fra Multilux, og forteller at de er meget fornøyde med de nedsenkbare mastene. Ved mindre anlegg hvor lyskasterinnstilling foregår på bakkenivå, anslår Hanstad at man kan unngå bygging av adkomstveier for ca 150000-200000 kr. I tillegg kommer besparelser på liftleie og arbeid ved skift av lyspærer og annet vedlikehold. F.eks. vil Stavanger kommune kun benytte nedsenkbare master ved sine idrettsanlegg, avslutter Hanstad.

Lyse Elnett, Lyse Infra og Lysfix utgjør et effektivt team for montering av idrettslysanlegg i Rogaland, og er klare til arbeid over hele landet. I forrige uke var vi i Multilux ved Gjesdal Idrettspark for opplæring av teamet i innstilling av lyskastere. Ved større anlegg som dette må mastene stå oppreist under innstilling. Arbeidet består i å sette ut kjegler ved oppmålte siktepunkter på banen, og deretter sikte inn hver enkelt lyskaster ved hjelp av en påmontert kikkert.

Multilux har også levert lysanlegg til den kommende friidrettsbanen ved Ålgård, og mens vi var på stedet i forrige uke ankom også mastene for dette anlegget. De produseres i England av Abacus Lighting. Du kan se en bildeserie fra dagen under.
Stor leveranse av gatelys til Drammen kommune

Publisert 11. september 2014


Multilux har landet en stor kontrakt for levering av gatebelysning til Drammen kommune i Buskerud. Leveransen omfatter 4000 LED-armaturer av typen Italo 1, og skal etter planen være ferdig levert tidlig i 2015. LED-belysningen vil spare kommunen for store driftsutgifter i årene som kommer. Vi takker Drammen kommune for tilliten, samtidig som vi føler oss trygge på at Drammens gater får driftssikker belysning av høy kvalitet. Du kan lese mer om Italo-serien her (link til AECs hjemmesider).


NYHET: Prince LED-lyskastere

Publisert 3. juli 2014


Prince er en ny serie LED-lyskastere av høy kvalitet, produsert i Italia av TECMAR. Serien dekker et allsidig belysningsbehov, både innendørs og utendørs. Alt fra enkelt arbeidslys til større fasade- og områdebelysning. Laget i aluminium med 5 mm herdet glass og silikonpakning. Alle lyskastere samsvarer med krav i henhold til EN/IEC 60598-1:2008.

Les mer (pdf).


NYHET: Røff LED fra Multilux

Publisert 2. juli 2014


Multilux Røff er et allsidig, kompakt og robust armatur egnet for belysning av steder der ordinære mastearmaturer ikke kan monteres. Først spesialutviklet for sykkelparkering, men kan også benyttes i undergang for gang/sykkelvei, leskur, holdeplasser for buss/tog osv. Meget solid armaturhus i syrefast stål, brunert for varig farge i sort. Utrustet med TABLED modul (9 LED). Festes i tak, kan leveres med tilpassede braketter for prosjekter.

Les mer (pdf).


AEC lyser opp Milano til Expo 2015

Publisert 30. mai 2014


Vår italienske hovedleverandør AEC Illuminazione har landet en av verdens største ordre på gatelys noensinne. Fabrikken skal produsere og levere 84000 Italo LED-armaturer til Milano, som en del av forberedelsene til verdensutstillingen Expo 2015. Vi gratulerer, og aner en hektisk tid fremover nede i Toscana. Du kan lese en pressemelding her (pdf).