MU 2

Tennskap


Solid tennskap for gatelysanlegg og andre utendørs belysningsformål. Skapet har doble vegger, og er NEMKO-godkjent etter alle relevante krav. Leveres ferdig bygget inkl. styringssystemer.Mekanisk


Dobbeltvegget skap produsert i sjøvannsbestandig aluminium, pulverlakkert med polyester i grå farge som standard (andre farger på forespørsel). Skapet har tre stk dørhengsler, dørhåndtak med låsestag oppe og nede, og OLH eller OLU låssylinder. Plastholder for dokumentasjon på innsiden av døra. Godkjent av NEMKO iht EN 61439.1/5 (NEK 439.1/5) inkl. innmat (elektrisk), EN 62208 (IEC 62208) (mekanisk motstand), NEK IEC 60068.2-11 utg. 7.0 (korrosjon), IEC/EN 60529 (tetthet).


Elektrisk


Ferdigmontert etter spesifikasjon. Målerarrangement, stikkontakt, varme-element, vender (manuell/auto/av), astrour, lysarmatur med dørbryter, rekkeklemmer for AL/CU. Kan leveres med gjeninnkoblere. Overspenningsvern, kurssikringer, jordfeilbrytere, kontaktorer av anerkjent merke. Be om priset bestillingsskjema for enkel planlegging av tennskap.

Kan leveres med Datek Lysstyring. Dette er et komplett administrasjonssystem for styring og overvåking av veilys, og består av en webapplikasjon i tillegg til styringsenheter i tennskap/armaturer. Systemet gir full oversikt over forbruk av strøm og status på alle tilkoblede enheter, med store gevinster for økonomi og miljø.

Kan også leveres med trefase isolertransformator for 400V, 10-30 kVA. Denne 3RT lavtapstrafoen er kompakt og plassbesparende, og reduserer tap med inntil 80%. Den har i tillegg innebygget startstrømbegrenser, som reduserer driftskostnader og miljøbelastning.


Montering


Monteres på fast eller justerbar sokkel og mellomsokkel, eller festebøyler for vegg. Nipler for strekkavlastning. Avtakbare løfteører og brøytestikk. Montering av transformatorskap må kun skje på støpt fundament.


Tetthetsklasse


IP66.


Mekanisk motstand


IK10.


Dimensjoner


1200x800x400 mm.


Produsent


Multilux


Norsk brosjyre


Multilux MU serie tennskap (PDF)


Tilbake til produktgruppe