Du er her: Forsiden

NYHET: Prince LED-lyskastere fra TEC-MARprince3. juli 2014
Ny serie LED-lyskastere.

Prince er en serie med LED-lyskastere av høy kvalitet, produsert i Italia av TEC-MAR srl. Serien dekker et allsidig belysningsbehov,både innendørs og utendørs. Alt fra enkelt arbeidslys til større fasade- og områdebelysning. Laget i aluminium med 5 mm herdet glass og silikon-pakning. Alle lyskastere samsvarer med krav i henhold til EN/IEC 60598-1:2008.

Les mer 

NYHET: Røff LED fra Multiluxaec-upled

3. juli 2014
Allsidig og kompakt LED-armatur.

Multilux Røff er et allsidig, kompakt og robust armatur egnet for belysning av steder der ordinære mastearmaturer ikke kan monteres. Først spesialutviklet for sykkelparkering, men kan også benyttes i undergang for gang/sykkelvei, leskur, holdeplasser for buss/tog osv. Meget solid armaturhus i syrefast stål, brunert for varig farge i sort. Utrustet med TABLED modul (9 LED). Festes i tak, kan leveres med tilpassede braketter for prosjekter.

Les mer

 

 

 

AEC lyser opp Milano til Expo 2015isocap

30. mai 2014
AEC landet en av verdens største ordre på gatelys

Vår italienske hovedleverandør AEC Illuminazione har landet en av verdens største ordre på gatelysarmaturer noensinne: Fabrikken skal produsere og levere 84000 Italo LED-armaturer til Milano, som del av forberedelsene til verdensutstillingen Expo 2015. Vi gratulerer, og aner en hektisk tid fremover nede i Toscana. Du kan lese en pressemelding fra AEC på linken under (PDF-format).

Pressemelding 

 

Ny medarbeider i Multiluxoslo16. mai 2014
Ny prosjektleder i Multilux.

Håvard Fredly er ansatt som prosjektleder i Multilux as. Han har vært i elektrobransjen siden 1993, og kommer fra en stilling som prosjektleder ved Bø Installasjon as. Håvard har tidligere erfaring fra Hydro, og har også vært servicesjef i Lysteknikk as. I Multilux vil han jobbe med prosjekt-koordinering, spesielt innen tunnelbelysning. Vi ønsker ham hjertelig velkommen på laget her ved hovedkontoret i Bø! 

 

Multilux med seminar i Bergen10. mars 2014
LED-seminar i Bergen

Torsdag 6. mars arrangerte Multilux i samarbeid med AEC Illuminazione et seminar med tema "LED i vei- og tunnelbelysning" ved Thon Hotel Bergen Airport i Bergen. Før lunsj var det foredrag om LED i vei- og gatebelysning ved Stefano Toti fra AEC og Rolf Steinsland fra Multilux, mens Raffaele Benedetti fra AEC og John Helge Myhre fra Multilux doserte om LED-teknologi og tekniske krav innen tunnelbelysning. Til slutt en kort informasjon om Multilux' tennskap for veilysanlegg ved Helge Rørholt. Alt dette ble presentert for vel 20 personer fra bl.a. Statens Vegvesen, kommuner i regionen og elektroinstallatører/entreprenører.

 

 

 

Ny lysløype åpnet i Lunde12. februar 2014
Multilux har levert LED-lysløype

Onsdag 5. februar var det duket for offisiell ĂĄpning av den nye lysløypa pĂĄ Sagamoen i Lunde, Nome kommune, Telemark. Et rikholdig arrangementet inneholdt taler av ordfører Bjørg Tveito Lundefaret, IL Skades skigruppeleder Merete Schie Bjerva og leder Annette Torsberg. Det var ogsĂĄ kulturelle innslag ved Tone Jorunn Tveito, alias "Huldra og eg", før lysløypa høytidelig ble ĂĄpnet med snorklipping og lyset tent.

Lysløypa er ca 3,3 km lang, og anlegget består av 83 master med A2 LED armaturer i 40 m avstand. I startområdet er mastehøyden 8 m, med 50 LED i hver armatur, mens i resten av løypa er høyden 6 m med 30 LEDs armaturer.

 

 

 

NYHET: Italo fra AECaec-upled

19. desember 2013
Ny serie LED-armaturer dekker alle utendørs belysningsbehov.

Italo er en eksklusiv serie LED-armaturer som møter alle belysningsbehov i moderne byer og tettsteder. Funksjonalitet, allsidighet og et vidt spekter av optikk kjennetegner Italo-serien, designet for belysning av sterkt trafikkerte gater i byer og forsteder. Armaturene bygger på ny Multichip LED-teknologi, og takket være utskiftbare LED-moduler er Italo-serien "fremtids-sikker".

Kvalitetslys, eksepsjonell fargegjengivelse og optimal energieffektivitet. Dette er Italo, en forsmak pĂĄ fremtidens belysning.

Les mer
 

 

 

NYHET: UP.led fra AECaec-upled

22. august 2013
Nytt LED-armatur

Innovativ design, funksjonalitet og allsidighet. Dette karakteriserer AEC's nye LED-armatur UP.led. Et armatur for montering pĂĄ mastetopp, til bruk i bl.a. boligomrĂĄder, parker og mindre trafikkerte gater. Enheten kommer med ulike dimmeprofiler for ĂĄ sikre energisparing samtidig som visuell komfort opprettholdes.

Les mer
 

 

 

NYHET: SOLED fra AECaec-soled

21. august 2013
Nytt armatur for boligområder, parker og andre urbane strøk

SOLED er et nytt utendørsarmatur fra AEC, for både damplampe og LED-teknologi. Armaturet for montering på mastetopp har et moderne og sofistikert design, og er tilpasset bruk i urbane strøk og boligområder. Det er også egnet i parkområder og langs gang/sykkelveier. LED-versjonen kommer i 3 ulike modulstørrelser.

Les mer

 

 

Multilux medlem i Grønt Punktlyskulturlogo14. juni 2013
Medlemskap i Grønt Punkt Norge

Multilux er nå medlem av Grønt Punkt Norge AS, et selskap som sikrer og administrerer finansiering av returordningene for plast-, metall-, og glassemballasje, emballasjekartong, drikkekartong og bølgepapp. I tillegg drifter Grønt Punkt Norge AS innsamling og gjenvinning av plastemballasje, emballasjekartong og drikkekartong på vegne av Plastretur AS og Norsk Returkartong AS.

Les mer pĂĄ grontpunkt.no 

NYHET: Isocap GM5 kabelskrittisocap

31. mai 2013
Isolasjon og forsegling for kabel-ender 25-50 mm².

Beskytter kabelenden mot vanninntrenging. Rask og enkel montering uten bruk av krympestrømpe. Produsert i EPDM-gummi, et sterkt og fleksibelt materiale med meget gode egenskaper mot aldring, ozon, varmtvann og kjemikalier.

Les mer