Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.

Førstehjelpsmast for anleggsplassen

Sikkerhet på bygg- og anleggsplasser skal være førsteprioritet. Arbeidsuhell og -ulykker vil skje allikevel, og da er det viktig å ha rask tilgang på førstehjelpsutstyr.

Viktig sikkerhetsarbeid

Mange bygg- og anleggsområder har en større risiko for alvorlige arbeidsulykker en mange andre arbeidsplasser. Det er ofte mye som skjer der mange ulike profesjoner og leverandører møtes. Det kan være utfordrende å holde oversikt over stadig skiftende omgivelser etter hvert som byggeprosjektet skrider frem. Da er det ekstra viktig at helse, miljø og sikkerhetsarbeidet settes i høysetet under anleggsperioden.

HMS-arbeid har fått et stadig økende fokus i både norsk og utenlandsk yrkesliv, med god grunn. De siste ti årene har gjennomsnittlig 38 mennesker mistet livet hvert år i arbeidsulykker, men i de siste tre årene har gjennomsnittet falt til 28 arbeidsrelaterte dødsfall per år. Det er naturligvis altfor mange, men det kan tyde på at det viktige HMS-arbeidet har effekt. Utviklingen går i riktig retning.

Mobil førstehjelpsmast

Vi i Multilux er ofte i kontakt med bygg- og anleggsbransjen. Vi leverer belysning til små og store byggeprosjekter, for eksempel vei- og tunnelprosjekter, utbygging av bolig- og næringsområder, idrettsanlegg og mye mer. Som belysningsleverandør har vi nå utviklet en mobil førstehjelpsmast, med belysning og rikt utstyrt førstehjelpskoffert.

Multilux førstehjelpsmast med lys og førstehjelpskoffert vil være et godt bidrag til sikkerhet på alle typer bygg- og anleggsplasser. Masten er lakkert i signalgul farge som gjør den lett synlig, og den er montert på en fotplate/sokkel i galvanisert stål. Dette gjør den lett å flytte, og den kan dermed plasseres der det er mest hensiktsmessig. Med en gatelysarmatur i toppen synes førstehjelpspunktet også i mørket.

Førstehjelpskofferten tilfredsstiller arbeidstilsynets krav til stasjonærenhet. I tillegg er kofferten fylt opp med forbruksvarer som er nyttige når en ulykke inntreffer. Førstehjelpskofferten er neongul og synlig i både mørke og lyse omgivelser. Telefonnummer til alle nødetater vises tydelig. Kofferten er lett avtakbar fra festeplate på masten.

Førstehjelpskofferten praktisk organisert i seksjoner med lokk. Dette systemet gir god oversikt og sikrer rask hjelp ved en ulykkesituasjon. Kofferten er pakket som “ferskvare” for å sikre best mulig holdbarhet hos kunde.

Se flere detaljer om produktet på vår produktside, og last gjerne ned brosjyre.

Publisert 15.03.2021. Tekst og foto: Vidar Moløkken, Multilux as.