Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.

Multilux på konferansen Veg- og gatebelysning 2019

Multilux er igjen en av utstillerne på den årlige konferansen Veg- og gatebelysning. Vi presenterer først og fremst CitySight, vårt nye system for smart styring av infrastruktur. Vi viser også nye armaturer, og våre prosjektløsninger. 

Multilux på Veg- og gatebelysning 2019

Konferansen Veg- og gatebelysning så dagens lys i 2017, og den arrangeres dermed for tredje gang. Vi i Multilux har deltatt både i 2017 og 2018, og 2019 blir ikke noe unntak. I år arrangeres konferansen ved Radisson Blu Hotel & Conference Center på Alna i Oslo, 27.-28. november. På vår stand får du presentert vårt nye system for smart styring av infrastruktur, CitySight. Det er en skybasert plattform som samler  inn data via ulike sensorer, og systematiserer og analyserer disse for effektiv planlegging og problemløsing. Det er store driftskostnader å spare for smarte byer og kommuner.

Vi viser også frem nye LED-armaturer, og presenterer flere av våre prosjektløsninger. Våre hyggelige medarbeidere Ole-Magnus Grønvold og Håkone Hellekås tar imot deg på stand. Du er hjertelig velkommen!

Ole-Magnus Grønvold og Håkon Hellekås ønsker velkommen til stand.

Har du oversikt over dagens og morgendagens lysteknologi?

Det spør Insight Energy, som for tredje gang ønsker velkommen til konferansen Veg- og gatebelysning.

Å skifte ut dagens belysning har store kostnader og innebærer en radikal endring som stiller helt nye krav til design, planlegging og vedlikehold av belysningsanlegg. I tillegg til overgang til ny teknologi kan du som gatelysansvarlig møte en rekke utfordringer når det gjelder offentlige anskaffelser av nye driftsløsninger, og samtidig må du forholde deg til at det i dag finnes en rekke forskjellige aktører innen forvaltning av veilys.

På Veg- og gatebelysningskonferansen får du faglig påfyll og praktiske tips om hva du bør tenke på når du skal velge belysningsløsninger, samt hvordan du skal håndtere eventuelle problemstillinger. Dessuten er konferansen det ideelle forum for erfaringsutveksling med kolleger og fageksperter i bransjen.

Disse aktuelle og spennende emnene står på dagsordenen:

 • Krav til måling av veilys
 • Askøy Kommune Norges mester i veiforvaltning: Hvorfor det?
 • Nasjonal vegdatabank (NVDB) – Fritt tilgjengelig for alle landets kommuner
 • Fremtidens utendørsbelysning – Muligheter og utfordringer
 • Rett planlegging og prosjektering av lys i fremtidens Oslo
 • Elsikkerhetsseksjonen i DSB informerer om regelverk og tilsyn
 • Hvordan lys kan bidra til sikkerhet og trygghet i det offentlige rom
 • Nordic co-operation in Smart Lighting pilot in Tampere
 • Veileder for lys på vei og i uterom
 • Planlegging av drift og vedlikehold sett fra entreprenørens side
 • Fremtidens drift av veilys

.
Programmet er utviklet i tett dialog med et bredt spekter av fagfolk og er spekket med topp aktuelle temaer som vil bli behørig belyst og diskutert. Både eksperter og praktikere vil holde faglige innlegg, og derfor vil fokus ligge på nyheter innenfor gatebelysning samt konkrete, praktiske erfaringer.

Last ned programmet her.