Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.

Multilux på Miljø & Teknikk 2019

Messen Miljø & Teknikk 2019 arrangeres ved Norges Varemesse på Lillestrøm, fra 5. til 7. mars. Multilux er blant utstillerne, og du finner oss på stand B04:20.

 

Omfattende messe

Miljø & Teknikk er Norges ledende kommunaltekniske messe, og antakelig den eneste som dekker all lokal infrastruktur. Her presenteres alt fra avfall og gjenvinning, til utemiljø og trafikk. Det er en svært omfattende ustilling, i tillegg til mange aktiviteter av både faglig og sosial art. Det arrangeres seminarer for fagfolk og ledere, samt konkurranser og underholdning i løpet av messen.

 

 

LED-teknikk

Vi i Multilux presenterer det meste av vår produktportefølje av vei- og tunnelbelysning, med moderne LED-armaturer som Italo, I-Tron og T-LED3 i spissen. Vi har også med armaturer for parker og andre utemiljøer, og lyskastere for idrettsanlegg. I tillegg presenterer vi tennskap og systemer for lysstyring. Med andre ord, her er det mye interessant for de som jobber med vei og trafikk, parker og utemiljø, eller idretts- og grøntanlegg. Kom gjerne innom stand B04:20, og slå av en prat med oss!