Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.

Multilux på Park og anleggsmessen 2019

Park og Anleggsmessen er et årlig arrangement, og er den eneste fagmessen som samler park- og anleggsbransjen. Multilux er utstiller på messen, og vi presenterer våre produkter for belysning av parker, byrom, idrettsanlegg og andre utemiljøer. Velkommen på vår stand D04-12.

Ledende møteplass

Park og anleggsmessen 2019 arrangeres ved Norges Varemesse på Lillestrøm, 6.-7. november. Denne fagmessen er den ledende møteplassen for alle som jobber innen park- og anleggsbransjen, både i offentlig og privat sektor. Messen samler utstillere fra alle kategorier innen park og anlegg, og på programmet står seminarer av høy faglig verdi. NAML, Norske anleggsgartnere, miljø – og landskapsentreprenører, er messens faglige partnere og står ansvarlig for alle foredrag og seminarer.

Arrangementet er en arena for nettverksbygging, faglig input og handel. Messen bidrar til oppmerksomhet rundt næringen som et sted for aktører i bransjen til å vise frem seg og sine produkter. Utstillerne viser frem det nyeste av maskiner, redskap og utstyr, stein, planter og trær, gravplassutstyr, parkmøbler, lekeplassutstyr, belysning, vann, rør og avfallshåndtering.

Multilux på stand

Vi i Multilux stiller ut produkter og presenterer våre løsninger for utebelysning på stand D04-12. Der blir du møtt av avdelingsleder Tor-Arne Haugen, og våre lysdesignere Line Hardangen og Karoline Sofie Stangeland. De kan hjelpe deg med å finne riktig belysning for ditt uteanlegg, enten det er snakk om et  fotballbane, parkanlegg, idrettshall, eller bytorg. Våre medarbeidere har solid kompetanse og lang erfaring innen alle typer utebelysning, og kan prosjektere konkurransedyktige løsninger for anlegge i alle størrelser. Du finner alt om Park og anleggsmessen 2019 her, og vi ønsker deg hjertelig velkommen!