Multilux søker dyktig tavlemontør

Multilux tavleproduksjon utvider

Multilux ekspanderer stadig, og vi søker derfor en dyktig tavlemontør til vår avdeling i Fredrikstad. Her produserer vi tennskap til belysning og infrastruktur, automasjonsskap, og fordelingstavler. Vi har et godt arbeidsmiljø med spennende tekniske utfordringer og arbeidsoppgaver. Du får mulighet til å bidra til en bedrift i vekst, samtidig som du selv får faglig utvikling.

Arbeidsoppgaver

Sentrale arbeidsoppgaver vil naturlig nok være produksjon av tavler, i tillegg til testing og dokumentasjon av ferdige produkter. Stillingen innebærer også kommunikasjon med kunder og leverandører, og det forekommer også serviceoppdrag på installerte anlegg.

Kvalifikasjoner

Vi leter etter deg som har fagbrev som tavlemontør, elektriker eller automatiker. Annet relevant fagbrev kan også være aktuelt. Du må også inneha førerkort med minst klasse B. Har du kjennskap til CAD-baserte tegneprogram er det en stor fordel. Jobber du effektivt og selvstendig med godt humør, kan det være at det er akkurat deg vi søker!

 

Om Multilux

Multilux er et solid selskap med totalt 26 medarbeidere. Vi importerer og markedsfører utendørs belysning for samferdsel og infrastruktur, idrettsanlegg, industri, parker, fasader m.m. Våre kunder er i hovedsak statlige og kommunale etater, e-verk og el-entreprenører over hele landet. Firmaet har hovedkontor i Bø i Telemark, med prosjektavdeling og lager. I tillegg har vi salgs-kontorer i Oslo, Bergen, Hamar, Moss, Kragerø og Langesund.

Spørsmål om stillingen?

Har du spørsmål om stillingen kan du ta kontakt med avedlingsleder Magnus Dahlby Amundsen på tlf 41 66 29 01. Søknad med CV, vitnemål og attester kan sendes til samme mann på e-post [email protected]. Full stillingsannonse kan du også lese på finn.no.