Multilux søker dyktig tavlemontør

I Fredrikstad ligger Multilux’ egen avdeling for produksjon av ulike el-tavler. Vi må utvide produksjonsstaben, og søker derfor en dyktig tavlemontør til avdelingen.

Multilux tavleproduksjon øker bemanningen

Multilux tavleproduksjon søker en dyktig tavlemontør til vår avdeling på Evjeløkka i Fredrikstad. Her har vi en svært kompetent og dyktig stab som bygger lavspente tavleprodukter og tennskap for alle typer belysningsprosjekt. Hovedtyngden faller på samferdselssektoren, men også skap for flomlysanlegg ved idrettsarenaer leveres ofte.

På verkstedet vårt er vi 11 ansatte, men for å imøtekomme økt oppdragsmengde og travle tider ønsker vi å øke bemanningen med en tavlemontør. Vi har et godt arbeidsmiljø med spennende tekniske utfordringer og arbeidsoppgaver. Arbeidsoppgavene vil bestå av montering, produksjon og dokumentering av elektriske tavler og tennskap. Det forekommer også serviceoppdrag på installerte anlegg. Du får mulighet til å bidra til en bedrift i vekst, samtidig som du selv får faglig utvikling.

E6 Kolomoen – Arnkvern, Hamar, Innlandet.

Er det deg vi leter etter?

Vi leter etter deg som har fagbrev som tavlebygger eller automatiker. Annet relevant fagbrev, gruppe L eller lignende kan også være aktuelt. Du må kunne jobbe selvstendig i et hektisk og utfordrende miljø, samtidig som du har gode samarbeidsevner og gjerne bidrar til et positivt arbeidsmiljø.

Det er en stor fordel om du har interesse for elektrofaget og ønsker å lære mer. Er du i tillegg pålitelig, arbeidsom og kvalitetsbevisst er det gode muligheter for at det er akkurat deg vi søker!

Vi tilbyr deg god oppfølging med store muligheter for faglig utvikling. Arbeidsmiljøet vårt er lite, men godt. Du vil få konkurransedyktige betingelser, så ta kontakt i dag!

Multilux tavleproduksjon, Fredrikstad.

Om Multilux

Multilux importerer og markedsfører i hovedsak utendørs belysning, med vekt på løsninger for samferdsel og infrastruktur, idrettsarenaer, urbane miljører og industri. Våre kunder er i hovedsak statlige og kommunale etater, e-verk og el-entreprenører over hele landet.

Multilux har hovedkontor ved Bø i Telemark, hvor prosjektavdeling og lager er lokalisert. I tillegg har vi salgskontorer i Oslo, Bergen, Trondheim, Hamar og Langesund. I Fredrikstad har vi egen avdeling for tavleproduksjon og -service.

Multilux AS ble etablert i 2000 og har 33 medarbeidere. Omsetning pr 2021 er 172M kr., og økonomien er god.

Spørsmål om stillingen?

Har du spørsmål om stillingen kan du ta kontakt med avdelingsleder Magnus Dahlby Amundsen på tlf 41 66 29 01. Søknad med CV, vitnemål og attester kan sendes til samme mann på e-post [email protected].

MU1 tennskap ved Åkerkrysset, Hamar, Innlandet.