Multilux søker teknisk rådgiver tunnelbelysning

Multilux tunnelavdeling utvider

Multilux ekspanderer stadig, og vi ønsker å styrke vår faglige kapasitet innen tunnelbelysning. Stillingen er plassert ved vårt hovedkontor i Bø, og her får du arbeide blant dyktige og hyggelige kolleger i moderne lokaler. Du får interessante og spennende arbeidsoppgaver i et godt faglig miljø. Vi tilbyr konkurransedyktige lønnsbetingelser, pensjons- og forsikringsorning, bedriftshelsetjeneste m.m.

 

 

Arbeidsoppgaver

Sentrale arbeidsoppgaver vil være prosjektering og teknisk rådgivning for belysning i veitunneler. En viktig del av dette er lysberegning for tunneler med bruk av programvaren Relux. Visualisering ved bruk av DAK-verktøy er også aktuelt. Videre vil du ha en støttefunksjon for vårt salgsapparat. Opplæring i fagspesifikk programvare vil bli gitt.

 

Kvalifikasjoner

Vi ser etter deg med relevant utdannelse, f.eks. innen lysdesign. Dersom utdanningen mangler, kan erfaring fra fagområdet kompensere for dette. Du bør beherske dataverktøyene Relux, AutoCAD, Office365 og Microsoft NAV. Du må kunne norsk flytende, og beherske engelsk muntlig og skriftlig. Er du selvstendig og effektiv, gjerne med en porsjon godt humør, kan det være akkurat deg vi søker!

 

 

Om Multilux

Multilux er et solid selskap med totalt 27 medarbeidere. Vi importerer og markedsfører utendørs belysning for samferdsel og infrastruktur, arena- og idrettsanlegg, industri, parker, fasader og mye mer. Våre kunder er i hovedsak statlige og kommunale etater, e-verk og el-entreprenører over hele landet. Firmaet har hovedkontor i Bø i Telemark, med prosjektavdeling og lager. I tillegg har vi salgs-kontorer i Oslo, Bergen, Hamar, Moss, Kragerø og Langesund.

 

Spørsmål om stillingen?

Har du spørsmål om stillingen kan du ta kontakt med avdelingsleder John Helge Myhre på tlf 91 61 59 29. Søknad med CV, vitnemål og attester kan sendes til samme mann på e-post john@multilux.no. Full stillingsannonse kan du også lese på finn.no.