Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.

Multilux stiller ut på REN Metodedager

REN Metodedager arrangeres denne uka ved Drammen Travpark i Drammen. Her møter leverandørene opp mot 90% av norske nettselskaper for å bidra til utvikling og effektiv drift av landets energiforsyning.

 

Møteplass for kraftbransjen

REN Metodedager arrangeres av REN AS. Formålet med arrangementet er å legge til rette for rasjonell og effektivt drift av kraftoverføringsnettet. Ved å skape en møteplass for leverandører og brukere av moderne metoder, verktøy og utstyr, ønsker REN Metodedager å bidra til at den norske kraftbransjens alltid er i front av teknologiutviklingen.

Messen fokuserer på utstillere som utvikler nye, rasjonelle metoder og prosedyrer for bygging og vedlikehold av forsyningsnett. Deltakerne kan se nye arbeidsmetoder og nytt verktøy under kyndig veiledning av eksperter og utstillere. Utstyr for bygging, drift og vedlikehold av nettet demonstreres, og trygt arbeidsmiljø settes i fokus.

 

 

Utendørsmesse

REN Metodedager ble første gang arrangert i 2011 etter modell fra svenske EBR Metod- och maskindagar. I 2019 arrangeres messen for femte gang, og åstedet er Drammen Travpark 12.-13. juni. Her treffer leverandører opp mot 90% av norske nettselskaper. Multilux har mange kunder i denne bransjen, og vi er på plass med utstilling av vei- og gatelysarmaturer, tunnelarmaturer, lysstyringssystemer og tennskap.

Vi har stand nr 604, og er plassert ved stasjon 6 – Drift og vedlikehold. Ta gjerne turen innom for en hyggelig prat og en titt på gode løsninger for belysning i ditt område. Se mer informasjon om messen her (link åpnes i ny fane).