Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.

Ny forhandleravtale for idrettsbelysning

Avtale med AAA-LUX

Denne uka signerte Multilux en ny forhandleravtale med den nederlandske lyskaster-produsenten AAA-LUX. De utvikler og produserer LED-løsninger for belysning av store områder som industrianlegg, flyplasser, havner og ikke minst store idrettsanlegg. Det er idrettsbelysning som blir vårt fokus i denne avtalen, og med dette kan vi levere LED-belysning til de aller største idrettsarenaene i Norge.

 

Adm. dir. Svein Ove Sunde signerer forhandleravtale flankert av prosjektingeniør Marianne Langkås og prosjektleder Tor-Arne Haugen.

 

Teknologisenter

AAA-LUX holder til i Eindhoven, som ligger 13 mil sørøst for Amsterdam. Byen er internasjonalt kjent som et teknologisenter, og er sete mange innovative selskaper. Dette gir AAA-LUX mulighet til å hente mennesker med kunnskap og talent i umiddelbar nærhet, et viktig bidrag i utviklingen av høyeffektive LED-løsninger. Firmaet flyttet i september ifjor inn i nybygde lokaler, som nå huser hovedkontor, utviklingsavdeling og produksjon. Vi i Multilux ser frem til et langsiktig og fruktbart samarbeid med AAA-LUX, og gleder oss til å levere LED-lyskastere med høy kvalitet og løsninger som varer.

 

Har du ansvar for en fotballbane, idrettshall, alpinanlegg eller et annet idrettsanlegg som trenger belysning, ta kontakt med prosjektingeniør Marianne Langkås på tlf 95 02 76 84, eller e-post marianne@multilux.no.