Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.

Hoslebanen

:Tom

 

Kategori: Idrett.

Type: Fotballbane (11’er), bandybane (kunstis).

Belysning: LED, 750 lux.

Produkter: WS Gen7 – AAA Lux.

Kommune/fylke: Bærum, Viken.

Hoslebanen ligger i Bærum kommune, og er hjemmebane for Øvrevoll Hosle IL (ØHIL). ØHIL et et allsidig idrettslag, men er kanskje mest kjent for ØHIL Toppfotball, som spiller på nest øverste nivå på kvinnesiden. De har som mål å spille i Toppserien, og var nær opprykk i sesongen 2022. Øvrevoll Hosle Bandy vant 1. divisjon sesongen 2022/23, og er dermed kvalifisert for eliteserien neste sesong.

Hoslebanen gjennomgikk en solid oppgraderingsprosess, som ble ferdigstilt i 2022. Fra grusbane har det nå blitt en flott idrettsstadion, med nytt kunstgress og nytt anlegg for kunstis.

Multilux har levert nytt lysanlegg til Hoslebanen. Det består av 46 stk LED-lyskastere fra WS-serien til nederlandske AAA-Lux, og ble montert på de seks 20 m høye, eksisterende mastene i anlegget. Lysanlegget leverer 750 lux iht NS-EN12193.

Lyset fra WS-serien gir høy komfort for øyet, og oppleves som meget behagelig av brukerne. Hoslebanen ligger i et svært tettbygd område, og det er lagt stor vekt på avblending for å sikre minimalt strølys til omgivelsene. Det har man lykkes særdeles godt med, for lyset kuttes raskt utenfor spilleflaten.

De nye LED-lyskasterne erstattet gamle, konvensjonelle 1000W damplamper, og energibesparelsen anslås til rundt 50%.