Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.

Q-Drome: Prisgunstig LED-gatelys

Ideell for utskifting av eldre gatelys

Multilux lanserer Q-Drome, en prisgunstig og kvalitetssikker LED-armatur fra italienske AEC-Illuminazione. Det er en allsidig armatur som kan benyttes til det meste av gate- og plassbelysning, og den er ideell for utskifting av gamle damplampe-armaturer. Dette arbeidet pågår i kommuner over hele landet, og Q-Drome er et svært godt alternativ i valg av ny gatebelysning.

 

 

Erstatter natriumslamper

Q-Drome erstatter 70W natriumslamper og 125W HQL-lamper direkte, og er enkel å montere på eksisterende master. LED-armaturen er utviklet med tanke på allsidig bruk  ved kommunale veier og gater, parkeringsplasser, torgløsninger og andre urbane områder som trenger belysning. Q-Drome garanterer høy kvalitet og minimalt vedlikehold, og med høy energi-effektivitet er den en sikker vinner.

 

Enkel installasjon

Q-Drome er enkel å montere, og sparer dermed tid og penger under installasjon. Videoen under illustrerer hvordan man åpner glasset i armaturen.

 

 

Smart System

Q-DROME er klargjort for AEC Smart Node, og er dermed lett å integrere i AEC Smart System. LED-armaturen kan dermed inngå i en større sammenheng for ytterligere energisparing gjennom avanserte styringssystemer for offentlig infrastruktur. Q-DROME er et naturlig valg for byer og tettsteder som ser mot fremtiden.

 

 

Kampanje

Multilux lanserer Q-DROME med svært gode tilbud. Ta kontakt med vårt salgsapparat for en hyggelig prat!

Last ned norsk brosjyre.

Les mer og finn all relevant dokumentasjon her.