Sertifikater

Vi i Multilux tar helse, miljø og sikkerhet på alvor, og har derfor et omfattende program for å ivareta dette til beste for våre kunder og ansatte. Her er en liten oversikt over våre sertifikater og medlemskap.

 

Helse, miljø og sikkerhet

Multilux har valgt Miljøfyrtårn som verktøy for miljøledelse og sertifisering. Foruten å ta vårt samfunnsansvar, ønsker vi å jobbe målrettet med å forbedre våre miljøprestasjoner i forhold til arbeidsmiljø, avfallshåndtering, energiforbruk, innkjøp og transport. Miljøfyrtårn-ordningen driftes av Stiftelsen Miljøfyrtårn, og du kan lese mer om det på miljofyrtarn.no.

Last ned vårt Miljøfyrtårn-sertifikat her.

 

Som importør av emballerte varer, er Multilux lovpålagt å være medlem i et godkjent returselskap for produktemballasje. Vi er medlem av Grønt Punkt Norge.

Last ned vårt Grønt Punkt medlemsbevis her.

 

Multilux er også medlem av godkjent returselskap for elektrisk og elektronisk avfall, RENAS.

Last ned vårt RENAS medlemsbevis her.

 

 

 

Vår hovedleverandør av armaturer er italienske AEC Illuminazione. De oppfyller en rekke sertifiseringer innen kvalitet, sikkerhet og miljø. Disse inkluderer ISO 9001:2015, ISO 45001:2018 og ISO 14001:2015. Du kan lese mer på AEC’s egne nettsider her.

 

Prekvalifisering

For flere av av våre virksomhetsområder stilles ulike kvalifikasjonskrav til bedriften for at vi skal kunne levere et anbud. Her er noen av våre forhåndsgodkjenninger:

Last ned vårt TransQ sertifikat her.

Last ned vårt Sellihca/UNCE sertifikat her.

Last ned vårt StartBANK sertifikat her.

 

Kompetanseutvikling

Multilux avdeling for tavleproduksjon i Fredrikstad er godkjent lærebedrift i tavlemontørfaget. Godkjenningen er gitt av Østfold Fylkeskommune i 2016, dokumentasjon kan mottas på forespørsel.

Multilux er også medlem i REN as, et selskap etablert for å bidra til standardisering av materiell og metoder i norske nettselskap.