Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.

Lysende løsninger Norge rundt!

Multilux har levert belysning til samferdsel og infrastruktur, idrettsarenaer og utendørsmiljøer i over 20 år. Bli med på tur til utvalgte prosjekter over hele landet.

Lysende løsninger Norge rundt!

Bli med på tur til utvalgte prosjekter over hele landet.

Samferdsel-, arena- og miljøbelysning i særklasse! 

Multilux ble etablert i 2000, og vi har siden levert belysning og el-tavler til samferdsel og infrastruktur, idrettsanlegg, parker og industri over hele Norge.

Vi prosjekterer løsninger og leverer allsidige og effektive belysningsprodukter som gir sikkerhet, komfort og identitet. Som Miljøfyrtårnbedrift tar vi også vårt miljø- og samfunnsansvar på alvor.

Vårt hovedkontor er lokalisert ved Bø i Telemark, og vi har salgskontorer i Oslo, Bergen, Trondheim, Hamar og Langesund. Vår egen produksjonsavdeling for el-tavler ligger i Fredrikstad.

Gjennom anerkjente underleverandører er vi alltid i forkant av teknologisk og praktisk utvikling i vårt fag. Mer enn 20 års fartstid har gitt oss betydelig kompetanse og solid erfaring med belysning basert på norsk klima og nasjonale krav.

Scroll ned for en smakebit fra vår brosjyre med utvalgte løsninger i alle sektorer. 

E6 Hålogalandsbrua

Narvik kommune, Nordland.

E6 Hålogalandsbrua

Narvik kommune, Nordland.

E6 nord for Narvik i Nordland var lenge rasfarlig og ulykkesbelastet, der den slynget seg langs bratte fjellsider ved Rombaksfjorden. I 2018 åpnet nye E6 og Norges nest lengste hengebru, Hålogalandsbrua. Den nye og sikre veien korter ned den gamle strekningen med ca 18 km.

Hålogalandsbrua er totalt 1533 m lang, og har en seilingshøyde på 40 m. De store brutårnene i betong rager drøyt 170 m over fjorden, og brua er et landemerke i Ofoten-distriktet.

I tillegg er det bygget totalt 4,9 km ny vei. Dette inkluderer to korte tunneler, Karistrandtunnelen og Storlikolltunnelen. Det er også bygget gang- og sykkelvei langs hele strekningen, og en flott utsiktsplass ved brufoten på Narvik-siden.

Multilux er stolt leverandør av belysning til både vei, tunneler og utsiktsplass.

Ågotnes Stadion

Øygarden kommune, Vestland.

Ågotnes Stadion

Øygarden kommune, Vestland.

Ågotnes Stadion ligger på Sotra, vest for Bergen. Det er et anlegg for fotball og friidrett, og hjemmebane for bl.a. Øygarden Fotballklubb (tidligere Nest-Sotra).

Anlegget har fått nye LED-lyskastere installert i de eksisterende høymastene. Lysnivået er nå 800 lux, og tilfredsstiller NFF’s krav til belysning i det nest øverste nivået i norsk fotball.

Multilux har levert en moderne og energieffektiv belysning, til glede for alle som bruker det flotte idrettsanlegget.

Ensjøbyen

Oslo kommune, Oslo.

Ensjøbyen

Oslo kommune, Oslo.

Ensjøbyen vokser frem som en moderne bydel i Oslo. Gjennom flere år har gater, bygninger og parkanlegg blitt rustet opp for å skape gode byrom og trivsel for alle.

Multilux er stolt leverandør av moderne belysning til Oslo kommune, og vi har i lang tid levert ulike LED-løsninger til bydelen.

Dette inkluderer belysning av veier og gater, gangstier og rekkverk, i tillegg til parkområder og andre åpne plasser. Gode eksempler er Gladengveien, Teglverksdammen, Tiedemannsparken og Ensjø Torg. 

Kværner AS

Verdal kommune, Trøndelag.

Kværner AS

Verdal kommune, Trøndelag.

Industrimiljø er tøffe og belysning blir ofte utsatt for harde påkjenninger med store temperatursvingninger, røyk og gass.

Kværner AS i Verdal er ikke noe unntak. Den tradisjonsrike industribedriften ved Trondheimsfjorden leverer utstyr til bl.a. offshore-virksomhet, og har mange store produksjonshaller og utendørsanlegg som krever god belysning for arbeidsmiljø og sikkerhet.

Multilux har levert solid LED-belysning til flere haller og kraner ved verftet.