Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.

Kommunevegdagene 2019 – Vegen videre

Norsk Kommunalteknisk Forening arrangerer Kommunevegdagene for 20. gang denne uka. Her møtes vegfolk fra hele landet til foredrag og fagprat. Et interessant faglig program og relevante utstillere møter deltakerne, og vi i Multilux er naturligvis på plass.

 

Kommunevegdager på Sørlandet

Kommunevegdagene 2019 arrangeres ved Q42 i Kristiansand. Tirsdag 4. og onsdag 5. juni er fylt med mange spennende foredrag, befaringer og sosiale arrangement. Fra årets program kan vi nevne Veg og uteområder for alle, Fra plan til drift og vedlikehold, og Vedlikehold av grusveier. Dette og mye annet faglig stoff vil veiansvarlige i kommuner fra hele Norge få med seg i løpet av disse junidagene.

 

 

Multilux blant utstillerne

Vi i Multilux er på plass blant utstillerne, og vi presenterer våre produkter for vei- og gatebelysning. Våre salgrepresentanter kan vise deg moderne og energieffektive LED-armaturer som kan bidra til betydelige  innsparinger på stramme kommunale veibudsjetter. Ikke minst kan vi også bidra til å oppnå miljø- og klimamessige mål for din kommune. Vi presenterer også våre el-tavler, fortrinnsvis tennskap for veilys og andre belysningsformål. Vi håper å se deg der!

 

Våre hyggelige salgsrepresentanter Kjell Vidar Myhre og Arve Solhaug møter deg på stand.

 

Jubileum

Kommunevegdagene feirer 20-årsjubileum i år, og det blir jubileumsfestival med artister og underholdning tirsdag kveld. Det blir også anledning til å bli med Skoleskipet Sørlandet på tur i Kristiansands skjærgård, eller bli igjen på brygga hvor det arrangeres grillfest.

Nils og Ronny har gjennom mange år opparbeidet seg global kompetanse på vei, og onsdag avslutter de Kommunevegdagene med showet På ville veier.

Mer om programmet for dagene finner du her.