Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.

Multilux på Park- og anleggsmessen

Park- og anleggsmessen inviterer til innholdsrike messedager på NOVA Spektrum i Lillestrøm 8. – 9. november. Messen fyller to haller på over 18 000 m² med spennende utstillere, produkter og tjenester innen park- og anleggsbransjen. Multilux treffer du på stand D01-15.

Spennende messedager

Park- og anleggsmessen er nisjemessen som etter hvert har blitt Norges ledende fagmesse på feltet. Med økt arbeidstempo og raske endringer, er det viktigere enn noen gang å følge med på den siste utviklingen innen energieffektivisering, maskiner, verktøy og redskaper. Proffe utstillere ser frem til å vise frem siste nytt innen både produkter og tjenester for alle som jobber innen park- og anleggsbransjen.

Med mange utstillere og besøkende som brenner for faget sitt, setter dette også krav til et bredt faglig program. Kunnskapsdeling er en viktig faktor for at bransjen skal lykkes, og messearrangøren ønsker å dele kunnskap med alle besøkende.

På Park- og anleggsmessen møter besøkende bransjeeksperter og fagfolk som vil dekke et bredt spekter av temaer innen fagfeltet. Enten du er interessert i de nyeste trendene innen utemiljø, bærekraftige løsninger, teknologi eller andre relevante emner, så er det store muligheter for faglig påfyll disse dagene.

Ved Ensjø Torg, Oslo.

Multilux på stand D01-15

Riktig belysning av parker, gangveier og andre byrom kan tilføre unike verdier og opplevelser til et område, slik at det blir attraktivt for både fastboende, tilreisende og ikke minst næringsliv. Samtidig som områdene blir tryggere å ferdes i.

For at byrom som parker, gangveier og åpne plasser skal benyttes etter mørkets frembrudd, er det viktig med belysning som skaper trivsel, stemning og trygghet.

Riktig belysning bidrar også til økt sikkerhet, og bidrar til redusert kriminalitet eller det vi kan kalle «lyssky virksomhet». God lysdesign og velutviklede systemer for lysstyring kan også gi inspirerende visuelle opplevelser, og spare utgifter til energi, drift og vedlikehold.

Samtidig er det viktig at lyset dirigeres dit det skal, slik at sjenerende blending og lysforurensing unngås. På belysningsfeltet har vi i Multilux både kompetanse og erfaring, og våre samarbeidspartnere utvikler produkter med det siste innen LED-teknologi og lysdesign.

Våre profesjonelle medarbeidere møter deg veldig gjerne på vår stand i hall D, D01-15. Her kan vi vise deg aktuelle belysningsløsninger for ditt park- og anleggsprosjekt. Du er hjertelig velkommen!

Håkon, Arve og Karoline tar i mot deg på stand D01-15.

Produkter

Nedenfor er et lite utvalg populære produkter for park- og plassbelysning. Klikk og les mer om de ulike produktene, og finn all nødvendig dokumentasjon på våre produktsider.

Publisert 7.11.2023. Tekst: Park- og anleggsmessen, Vidar Moløkken, Multilux as. Foto: Vidar Moløkken, Multilux as.