Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.

Multilux på Gatebelysnings-konferansen 2017

I morgen braker det løs! Insight Events arrangerer for første gang Gatebelysningskonferansen i Norge. Dette er en konferanse som med stor suksess har blitt arrangert i Danmark og Sverige i mange år allerede.

Å skifte ut dagens belysning har store kostnader og innebærer en radikal endring som stiller helt nye krav til design, planlegging og vedlikehold av belysningsanlegg. I tillegg til overgang til ny teknologi kan du som gatelysansvarlig møte en rekke utfordringer når det gjelder offentlige anskaffelser av nye driftsløsninger, og samtidig må du forholde deg til at det i dag finnes en rekke forskjellige aktører innen forvaltning av veilys.

På Gatebelysningskonferansen 2017 får du faglig påfyll og praktiske tips om hva du bør tenke på når du skal velge belysningsløsninger, samt hvordan du skal håndtere eventuelle problemstillinger. Dessuten er konferansen det ideelle forum for erfaringsutveksling med kolleger og fageksperter i bransjen.

Arrangementet går av stabelen på Radisson Blu Scandinavia Hotel Oslo 12. og 13. desember. Multilux er representert med egen stand, hvor vi bl.a. presenterer et nytt lysstyringssystem. Les mer om arrangementet her (pdf i ny fane).